Bűvös Szakács MGE Fontos közlemény szakácsversenyzőknek

Fontos közlemény szakácsversenyzőknek

Kedves Versenyzők!

Tekintettel a veszélyhelyzetre és arra, hogy más iskolákra is kiterjedhet az intézménylátogatási tilalom, a Magyar Gasztronómiai Egyesület elhalasztja

  • az április 5-ére kiírt Hagyomány és Evolúció szakácsversenyt és
  • a IV. Czifray-versenykurzus mostanában esedékes utolsó fordulóját.

Biztonsággal azt követően tudjuk megszervezni ezeket az eseményeket, amikor lecsengett a járvány– reményeink szerint hamarosan.

A pályázat leadási határideje ennek megfelelően módosul: az új határidőt akkor írjuk ki, amikor belátható közelségbe kerül a verseny. 

A döntésnél figyelembe vettük azt is, hogy drasztikus forgalomkiesések miatt nem minden étterem tudja most támogatni versenyzőit.

Azt kérjük, hogy lehetőségeihez mérten ezzel együtt mindenki folytassa a felkészülést. Szomorú lenne, ha kárba veszne az eddigi munka.

Az MGE döntött arról is, hogy a rendkívüli körülmények miatt alapanyagokkal kívánja támogatni a versenyzők felkészülését. Aki erre igényt tart, kérjük, jelentkezzen a buvosszakacs@gmail.com címen.

 

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások

Hozzászólás Facebook-, Google- vagy Twitter-bejelentkezéssel

Karanténfőzés

Az MGE lehetőségeihez mérten segíteni szeretne azoknak, akikre a legtöbb teher nehezedik a „vírushelyzetben”. Főzünk orvosok, ápolók, kórházi dolgozók, mentősök részére. Szakácsok munkaerővel, hentesek, pékek, cukrászok, beszállítók alapanyaggal, étteremtulajdonosok helyszínnel állnak rendelkezésre. Ez a Karanténfőzés. (Itt találja a kezdeményezés támogatóit.)

Legfrissebb cikkek a rovatban

Búcsúlencse

Tíz hét, amely megmozgatta a fantáziánkat – és a konyhánkat.

Itt is követhet minket

6,087lájkolóTetszik
2,250feliratkozóFeliratkozás

Támogasson minket adója egy százalékával! A Magyar Gasztronómiai Egyesület adószáma: 18116375-2-41

Médiapartnereink

Művelt alkoholista

Mese habbal

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről!

Ezt is ajánljuk még

Érettségi vizsga a zöldségpiacon

Okra, csoj-szum, újhagyma, paprika, padlizsán, paradicsom, fodros kel – kapható a Fény utcai piacon Alain Passard A csúcsgasztronómiában Alain Passard nevéhez kötődik a zöldségek emancipálása. Ő...

Kiemelt cikkek

Könyvek (Webshop)

Konyhauniverzum

A főzés tudománya