Bűvös SzakácsMGEFontos közlemény szakácsversenyzőknek

Fontos közlemény szakácsversenyzőknek

Kedves Versenyzők!

Tekintettel a veszélyhelyzetre és arra, hogy más iskolákra is kiterjedhet az intézménylátogatási tilalom, a Magyar Gasztronómiai Egyesület elhalasztja

  • az április 5-ére kiírt Hagyomány és Evolúció szakácsversenyt és
  • a IV. Czifray-versenykurzus mostanában esedékes utolsó fordulóját.

Biztonsággal azt követően tudjuk megszervezni ezeket az eseményeket, amikor lecsengett a járvány– reményeink szerint hamarosan.

A pályázat leadási határideje ennek megfelelően módosul: az új határidőt akkor írjuk ki, amikor belátható közelségbe kerül a verseny. 

A döntésnél figyelembe vettük azt is, hogy drasztikus forgalomkiesések miatt nem minden étterem tudja most támogatni versenyzőit.

Azt kérjük, hogy lehetőségeihez mérten ezzel együtt mindenki folytassa a felkészülést. Szomorú lenne, ha kárba veszne az eddigi munka.

Az MGE döntött arról is, hogy a rendkívüli körülmények miatt alapanyagokkal kívánja támogatni a versenyzők felkészülését. Aki erre igényt tart, kérjük, jelentkezzen a buvosszakacs@gmail.com címen.

 

Konyhariport rovatunkból

Hozzászólások

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Az oldal fenntartása és fejlesztése költséges, a hozzáférés mégis ingyenes. Kérjük, támogasd munkánkat, hogy a Bűvös Szakács továbbra is így működhessen és fejlődhessen. (Részletek itt, a támogatáshoz katt az alábbi gombra.)

Karizmatikus étel

Itt is követhet minket

7,142lájkolóTetszik
983követőKövetés
2,250feliratkozóFeliratkozás

Támogasson minket adója egy százalékával! A Magyar Gasztronómiai Egyesület adószáma: 18116375-2-41

Médiapartnereink

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről!

Ezt is ajánljuk még

Kiemelt cikkek

Könyvek (Webshop)

Támogasd a Bűvös Szakácsot!

Az oldal fenntartása és fejlesztése költséges, a hozzáférés mégis ingyenes. Kérjük, támogasd munkánkat, hogy a Bűvös Szakács továbbra is így működhessen és fejlődhessen.

Katt ide a részletekért!