Mese Habbal Nyilvános sörfőzés december 14-én

Nyilvános sörfőzés december 14-én

7k0 8393
fotó: Wolf Sándor

A Hunyadi Lakásbisztró nemrég nyílt a Budai Vár lábánál, az egykori Hunyadi Café helyén. A lelkes tulajdonosok ugyan mindketten “newcomerek” a sörszakmában, mégis olyat sikerült összehozniuk, amit a rutinosabb rókáknak is csak ritkán sikerül: egy otthonos, családias helyet, amit talán barbárság is lenne kocsmának nevezni, a lakásbisztró valóban találóbb. Hangulatos előszoba, takaros ülőrészleggé átalakított nappali és egy kis bárhelyiség is helyet kapott a Hunyadiban, amit teljesen áthat nagyapáink vadászházának állatbőr és fabútor illata. Ilyen miliőben kicsit olyan érzése van az embernek, mintha otthon sörözne.

7k0 8219
fotó: Wolf Sándor

A Mese Habbal itt fog egy nyilvános sörfőzést tartani vasárnap reggel 10 órai kezdettel. A program során végig lehet követni az otthoni sörfőzés folyamatát, a technikákat, a trükköket, mindezt teljesen interaktív formában. Aki még nem látott ilyet és kíváncsi rá vagy próbálta már, de kérdések merültek fel benne, jöjjön el bátran. A rendezvény célja, hogy megmutassa: nem olyan nehéz a házi sörfőzés és egy kis odafigyeléssel nagyon könnyen csinálhat magának jó söröket az ember.

A belépés ingyenes, az esemény Facebook oldala itt található.

 

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások

Hozzászólás Facebook-, Google- vagy Twitter-bejelentkezéssel

Karanténfőzés

Az MGE lehetőségeihez mérten segíteni szeretne azoknak, akikre a legtöbb teher nehezedik a „vírushelyzetben”. Főzünk orvosok, ápolók, kórházi dolgozók, mentősök részére. Szakácsok munkaerővel, hentesek, pékek, cukrászok, beszállítók alapanyaggal, étteremtulajdonosok helyszínnel állnak rendelkezésre. Ez a Karanténfőzés. (Itt találja a kezdeményezés támogatóit.)

Legfrissebb cikkek a rovatban

Búcsúlencse

Tíz hét, amely megmozgatta a fantáziánkat – és a konyhánkat.

Itt is követhet minket

6,087lájkolóTetszik
2,250feliratkozóFeliratkozás

Támogasson minket adója egy százalékával! A Magyar Gasztronómiai Egyesület adószáma: 18116375-2-41

Médiapartnereink

Művelt alkoholista

Mese habbal

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről!

Ezt is ajánljuk még

Érettségi vizsga a zöldségpiacon

Okra, csoj-szum, újhagyma, paprika, padlizsán, paradicsom, fodros kel – kapható a Fény utcai piacon Alain Passard A csúcsgasztronómiában Alain Passard nevéhez kötődik a zöldségek emancipálása. Ő...

Kiemelt cikkek

Könyvek (Webshop)

Konyhauniverzum

A főzés tudománya