Mese HabbalNyilvános sörfőzés december 14-én

Nyilvános sörfőzés december 14-én

7k0 8393
fotó: Wolf Sándor

A Hunyadi Lakásbisztró nemrég nyílt a Budai Vár lábánál, az egykori Hunyadi Café helyén. A lelkes tulajdonosok ugyan mindketten “newcomerek” a sörszakmában, mégis olyat sikerült összehozniuk, amit a rutinosabb rókáknak is csak ritkán sikerül: egy otthonos, családias helyet, amit talán barbárság is lenne kocsmának nevezni, a lakásbisztró valóban találóbb. Hangulatos előszoba, takaros ülőrészleggé átalakított nappali és egy kis bárhelyiség is helyet kapott a Hunyadiban, amit teljesen áthat nagyapáink vadászházának állatbőr és fabútor illata. Ilyen miliőben kicsit olyan érzése van az embernek, mintha otthon sörözne.

7k0 8219
fotó: Wolf Sándor

A Mese Habbal itt fog egy nyilvános sörfőzést tartani vasárnap reggel 10 órai kezdettel. A program során végig lehet követni az otthoni sörfőzés folyamatát, a technikákat, a trükköket, mindezt teljesen interaktív formában. Aki még nem látott ilyet és kíváncsi rá vagy próbálta már, de kérdések merültek fel benne, jöjjön el bátran. A rendezvény célja, hogy megmutassa: nem olyan nehéz a házi sörfőzés és egy kis odafigyeléssel nagyon könnyen csinálhat magának jó söröket az ember.

A belépés ingyenes, az esemény Facebook oldala itt található.

 

Konyhariport rovatunkból

Hozzászólások

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Az oldal fenntartása és fejlesztése költséges, a hozzáférés mégis ingyenes. Kérjük, támogasd munkánkat, hogy a Bűvös Szakács továbbra is így működhessen és fejlődhessen. (Részletek itt, a támogatáshoz katt az alábbi gombra.)

Karizmatikus étel

Itt is követhet minket

7,142lájkolóTetszik
983követőKövetés
2,250feliratkozóFeliratkozás

Támogasson minket adója egy százalékával! A Magyar Gasztronómiai Egyesület adószáma: 18116375-2-41

Médiapartnereink

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről!

Ezt is ajánljuk még

Kiemelt cikkek

Könyvek (Webshop)

Támogasd a Bűvös Szakácsot!

Az oldal fenntartása és fejlesztése költséges, a hozzáférés mégis ingyenes. Kérjük, támogasd munkánkat, hogy a Bűvös Szakács továbbra is így működhessen és fejlődhessen.

Katt ide a részletekért!