Bűvös SzakácsMGECsodatojás Budán

Csodatojás Budán

Big green egg 6944

A Magyar Gasztronómiai Egyesület 2012. február 26-án, vasárnap este 18 órakor szakmai bemutatót tart az Atakám Bisztróban (I. kerület, Iskola u. 29.) A szűkkörű eseményre egyesületi tagokat és meghívottakat várunk – a létszám már betelt.

Az Atakám Bisztró befogadóképessége legfeljebb 40 fő, kérjük, hogy az egyesület tagjai e-mailben vagy telefonon regisztráljanak. A tagság megértését kérjük, hogy előnyben részesülnek a szakácsok, az étteremtulajdonosok és a szakírók.

A találkozó két témája:a különleges tulajdonságokkal rendelkező grillberendezés, a Big Green Egg bemutatása és a binchotan faszén, amely fehér tölgyből készül, különösen hosszú ideig izzik azonos hőmérsékleten, sőt, többször is felhasználható.

A berendezés sokoldalú felhasználhatóságát a Green Egg forgalmazói mutatják be a XII. Magyar Grillbajnokság dobogós csapatának segítségével. A csapat tagjai: Fehér András, Gonda János, Lendvai Zoltán, Slezák Zsolt.

Ezenkívül kis fogásos ízelítőkkel bemutatkozik az Atakám Bisztró.
A résztvevők az étterem és az egyesület vendégei.

A Big Green Egg óriástojás formájú grillberendezés. Japán eredetű, de alapanyagát mostani formájában a NASA fejlesztette ki: a burkolat vastag, ellenálló és rendkívül jó a hőtartóképessége.

Számos hájtek-kiegészítője révén használata sokoldalú, sok tehát a benne rejlő konyhatechnológiai lehetőség. Például számítógéppel összekapcsolt hőérzékelő irányítja az automatikus ventilátorindítást.

 

Konyhariport rovatunkból

Hozzászólások

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Az oldal fenntartása és fejlesztése költséges, a hozzáférés mégis ingyenes. Kérjük, támogasd munkánkat, hogy a Bűvös Szakács továbbra is így működhessen és fejlődhessen. (Részletek itt, a támogatáshoz katt az alábbi gombra.)

Karizmatikus étel

Itt is követhet minket

7,142lájkolóTetszik
983követőKövetés
2,250feliratkozóFeliratkozás

Támogasson minket adója egy százalékával! A Magyar Gasztronómiai Egyesület adószáma: 18116375-2-41

Médiapartnereink

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről!

Ezt is ajánljuk még

Lázadó levesek

A magyar konyhának van egy régi nagy adóssága a gyümölcslevesekkel, ahol is egy bizonyos fajta lisztes-habarásos, tejtermékes meggyleves-készítmény ma is ikonikus. Édes és sűrű,...

Kiemelt cikkek

Könyvek (Webshop)

Támogasd a Bűvös Szakácsot!

Az oldal fenntartása és fejlesztése költséges, a hozzáférés mégis ingyenes. Kérjük, támogasd munkánkat, hogy a Bűvös Szakács továbbra is így működhessen és fejlődhessen.

Katt ide a részletekért!