bonne-chance

Bonne Chance

A zalai dombok között egy völgyben, Szlovénia és Horvátország szomszédságában található a Bonne Chance Étterem és Hotel, közvetlen egy 400 hektáros erdő szélén.
A nyugalom kedvelői a hotel 11 szobájában pihenhetik ki magukat, élvezhetik a kristálytiszta levegőt, a természet minden évszakban gyönyörű színeit, az erdő csendjét.
A hotelben található a Gault&Millau és a Dining Guide kritikusai szerint is az 50 legjobb közé sorolt étterem, ahol igazi kulináris élmények részesei lehetnek a vendégek.
Among the Zala hills in a valley, with Slovenia and Croatia in the neighbourhood and right next to a 400-acre forest can be found Bonne Chance Restaurant and Hotel.
Those who prefer peace have a real chance here to make the most of the 11-room hotel surrounded by nature: the crystal-clear air, the enchanting colours of the woods in each season and the priceless stillness of silence.
Also, one of the best 50 restaurants according to Gault & Millau and Dining Guide critics can offer you a true culinary delight in the hotel.

bonnech2

Támogasd a Bűvös Szakácsot!

Az oldal fenntartása és fejlesztése költséges, a hozzáférés mégis ingyenes. Kérjük, támogasd munkánkat, hogy a Bűvös Szakács továbbra is így működhessen és fejlődhessen.

Katt ide a részletekért!