A kiskonyhából indult – Prés

0
Pre%cc%81s ke%cc%81p 2

Sör off.

Detoxikálni mindig jó. Főleg, ha jönnek az ünnepek, amit mindenki karácsonynak és szilveszternek nevez, pedig igazából nem más, mint zsír, cukor és vedelés végtelenítve. Ha már sikít a máj egy kis zöldségért, gyümölcsért, akkor nagyon praktikus, ha kéznél van egy kis Prés.

Viccet félretéve kár lenne ezt a zseniális juice-smoothie kisvállalkozást egy félmondattal elintézni, természetesen nem csak méregtelenítésre ajánlott. Én igazából ezt iszom fél éve majd minden hétköznap. A kreatív vezető, Anna története tele van hollywoodi romantikával: reformétel-mániás édesanya, szívműtét után speciális diétán tartott nagymama és zöldség-gyümölcscsel körbefont gyermekkor. Innen már gyakorlatilag egyenes út vezetett a vegán életmódhoz. Anna a párja présgépén kezdett kísérletezni a dzsúzokkal és smoothiekkal és a baráti körben elért sikerek hatására kezdett saját vállalkozásba. Jelenleg szinte csak külön kérésre, személyesen szállítanak (itt lehet rendelni), de alkalomszerűen fellelhetőek néha kézműves boltokban is (most például a Butter Brothersben futottam bele bejglivásárlás közben). Mindig frissen készül, a fogyaszthatóság sem több két-három napnál.

Nekem a személyes kedvencem az alma-spenót-banán-alma és a banán-gyömbér-narancs, de nem sok olyanba futottam bele, ami ne lett volna érdekes. Az alma és a bazsalikom nekem nem fér össze és a rizstejesekért sem rajongok, de ez csak személyes vélemény. A Prések tök jók és bármikor bárki meglephet velük, ha szeretne.

Sör on.

Hozzászólás Facebook-, Google- vagy Twitter-bejelentkezéssel