Mese HabbalSörökről a Gault&Millau Kalauzban

Sörökről a Gault&Millau Kalauzban

Img 2656

A napokon belül megjelenő, 2015-ös Gault&Millau Kalauzban külön fejezet fog foglalkozni a hazai sörhelyzettel.

A Mese Habbal fontosnak tekinti, hogy a sörszcéna kiteljesedésével együtt egy igényes, tájékozott sörfogyasztói réteg is megjelenjen az országban. Ehhez igyekszik majd segítséget nyújtani az írás, egyfajta útravalóként a sörök kóstolásának és értékelésének világába. Emellett szó lesz benne a legkiemelkedőbb magyar sörfőzőkről és kézműves pubokról is.

A Gault&Millau Magyarországgal karöltve közös célunk, hogy hiteles képet tudjunk adni a magyar kisüzemi sörök helyzetéről. A most megjelenő kalauzban megtesszük az első lépést ezirányba, a jövőben pedig együttes erővel fogunk munkálkodni egy átfogó értékelésrendszer kidolgozásán.

Reméljük mind többen veszik majd ki a részüket egy magas színvonalú sörkultúra kifejlesztésében és szélesebb körben is terjedni fog az üzenet, hogy a kisüzemi sörökkel ma már lehet és kell is számolni.

A Gault&Millau kalauz október 9-én jelenik meg, online már előrendelhető.

 

Konyhariport rovatunkból

Hozzászólások

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Az oldal fenntartása és fejlesztése költséges, a hozzáférés mégis ingyenes. Kérjük, támogasd munkánkat, hogy a Bűvös Szakács továbbra is így működhessen és fejlődhessen. (Részletek itt, a támogatáshoz katt az alábbi gombra.)

Karizmatikus étel

Itt is követhet minket

7,142lájkolóTetszik
983követőKövetés
2,250feliratkozóFeliratkozás

Támogasson minket adója egy százalékával! A Magyar Gasztronómiai Egyesület adószáma: 18116375-2-41

Médiapartnereink

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről!

Ezt is ajánljuk még

A bab hatalma

  Mise en place Az íz és az állag sok módon fokozható – például a zöldség megfelelő előkészítésével (mise en place). Alapfeltétel, hogy jó zöldséget szerzünk...

Kiemelt cikkek

Könyvek (Webshop)

Támogasd a Bűvös Szakácsot!

Az oldal fenntartása és fejlesztése költséges, a hozzáférés mégis ingyenes. Kérjük, támogasd munkánkat, hogy a Bűvös Szakács továbbra is így működhessen és fejlődhessen.

Katt ide a részletekért!