Közgyűlés

Mge egyenesitett

JEGYZŐKÖNYV

amely a Bonex Kft. Xlll. Szabolcs utca 29. szám alatti székhelyén, 2014. augusztus 14. napján megtartott Közgyűlésről készült.

Jelen vannak:

1./ Tagok a mellékelt jelenléti ív szerint;

Napirendi pontok:

1./ Az Egyesület Alapszabályának módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szövegének elfogadása

Az egyesület közgyűlése a meghívóban kiírt 17:00 órakor nem határozatképes. Bittera Dóra, az Egyesület jelenlegi Elnöke 17:23 perckor megállapítja, hogy a 17:15 órára meghirdetett megismételt közgyűlés határozatképes. Köszönti a Megismételt Közgyűlésen megjelent egyesületi tagokat. Elnök megállapítja, hogy a Közgyűlés szabályszerűen került összehívásra, a Közgyűlés határozatképes.

A napirendi pontok megvitatását megelőzően Elnök javasolja, hogy a Közgyűlés levezető elnökévé Pollok László, a Közgyűlésről felvett jegyzőkönyv vezetőjévé Bittera Dóra, jegyzőkönyvhitelesítő-szavazatszámlálónak Harmath Csaba és Vomberg Frigyes tagok kerüljenek megválasztásra.

Tagok rögzítik, hogy a Közgyűlés Levezető Elnöke Pollok László, a Közgyűlésről készült jegyzőkönyv hitelesítői, egyben szavazatszámlálók Harmath Csaba és Vomberg Frigyes, a jeleneléti ívet aláíró megjelentek és a meghatalmazást küldők mindannyian egyesületi tagok.

Az első napirendi pont keretében Levezető Elnök bejelenti, hogy az Egyesület 2014. március 23. napján kelt Alapszabályával kapcsolatosan a Fővárosi Törvényszék hiánypótlást rendelt el, így szükségessé vált az Alapszabály hiánypótló végzésnek megfelelő újabb módosítása. Erre tekintettel Levezető Elnök tagok elé tárja az Egyesület megfelelően módosított Alapszabályát elfogadás végett.

Tagok az Alapszabály megismerését követően egyhangúan meghozták az alábbi

5/2014. sz. Határozatot

Tagok az Egyesület módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Alapszabályát egyhangú döntéssel elfogadják.

További napirendi pont és hozzászólás nem lévén Levezető Elnök a Tagok részvételét megköszöni, és a Közgyűlést 17:34 órakor berekeszti.
K m f

                      Pollok László       Bittera Dóra

levezető elnök jegyzőkönyvvezető

Harmath Csaba Vomberg Frigyes
jegyzőkönyvhitelesítő jegyzőkönyvhitelesítő

 

Konyhariport rovatunkból

Hozzászólások

Hozzászólás Facebook-, Google- vagy Twitter-bejelentkezéssel

Az oldal fenntartása és fejlesztése költséges, a hozzáférés mégis ingyenes. Kérjük, támogasd munkánkat, hogy a Bűvös Szakács továbbra is így működhessen és fejlődhessen. (Részletek itt, a támogatáshoz katt az alábbi gombra.)

Karizmatikus étel

Itt is követhet minket

7,142lájkolóTetszik
983követőKövetés
2,250feliratkozóFeliratkozás

Támogasson minket adója egy százalékával! A Magyar Gasztronómiai Egyesület adószáma: 18116375-2-41

Médiapartnereink

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről!

Ezt is ajánljuk még

Kiemelt cikkek

Könyvek (Webshop)

Támogasd a Bűvös Szakácsot!

Az oldal fenntartása és fejlesztése költséges, a hozzáférés mégis ingyenes. Kérjük, támogasd munkánkat, hogy a Bűvös Szakács továbbra is így működhessen és fejlődhessen.

Katt ide a részletekért!