Bűvös SzakácsMGE közgyűlés

MGE közgyűlés

Logomagy

Jegyzőkönyv

mely készült a Magyar Gasztronómiai Egyesület (1011. Budapest, Szilágyi Dezső tér 1 sz. alatt bejegyzett közhasznú Egyesület) 2013. április 29. napján megtartott közgyűlésén.

Levezető elnök 17 órakor megállapítja, hogy a megjelent tagok száma nem éri el a kötelező 50% + 1 főt, ezért a közgyűlés határozatképtelen. Levezető elnök 17 óra 18-kor megnyitja a megismételt közgyűlést. A közgyűlés helye a Laci! Konyha! tárgyalója, Budapest, XIII., Hegedüs Gyula u. 56. sz. alatt.

Jelen vannak az Egyesület külön jelenléti íven feltüntetett tagjai.

A megjelentek levezető elnöknek Bittera Dórát kérik fel, jegyzőkönyvvezető Pollok László, a jegyzőkönyv hitelesítői: Takács Lajos és Molnár Tamás.

A 2013. április 14-én kelt meghívóban jelzett napirend:

  1. A 2012-es évről szóló beszámoló, mérleg, közhasznúsági jelentés elfogadása

  2. Az Egyesület 2013. évi költségtervezetének elfogadása

  3. Egyesületi szakácsversenyek (BDOR, Czifray, Hagyomány és Evolúció)

  4. Szakácsképzéssel és minőségtanúsítással kapcsolatos további feladatok

  5. Egyebek

1.sz. Határozat: A PÜB elnöke ismerteti a 2012-es év gazdálkodását – bevételeit és kiadásait –, ezek közt a Bocuse d’Or lyoni döntőjére kapott 18%-os önrésszel járó, vissza nem térítendő állami támogatás felhasználását. Ismertetésre kerül a tartalmi beszámoló a 2012. évre vonatkozóan, majd levezető elnök javasolja a gazdasági és tartalmi beszámolók elfogadását.

A jelenlévők egyhangúlag elfogadják a 2012. évi közhasznúsági jelentést (amely részben pénzügyi, részben tartalmi beszámolóból áll).

2.sz. Határozat: A PÜB elnöke ismerteti a 2013. évi költségtervezetet, amelyről – mivel egyelőre nem pontosítható – egyhangú dötés születik, hogy az egyesület még május folyamán írásos szavazásra bocsátja körlevél formájában.

Egyéb témák:

PÜB-elnök elmondja, hogy az ügyészség adott esetben nyomatékkal ellenőrzi a tagdíjak befizetését, ezt fegyelmezetten tudomásul kell venni. Szóba kerül az OTP-támogatás eddigi csökkenése és a támogatásért cserébe elvárt teljesítések növekedése, ami két ellentétes irányú fejlemény.

Molnár Tamás megkéri a jelenlévőket, és üzeni az összes GM-szakácssapkás étteremnek, hogy folyamatosan javasoljanak olyan magyar alapanyagokat és feldolgozott termékeket, amelyek érdemesek lennének az Aranyszalag Minőség tanúsítványra.

Egyéb napirendi pont nem lévén, levezető elnök 19 órakor a közgyűlést bezárja.

Budapest, 2013. április 29.

…………………….……………

Pollok László
jegyzőkönyvvezető

…………………….……………

Takács Lajos
jegyzőkönyvhitelesítő

……………………………………
Molnár Tamás
jegyzőkönyvhitelesítő

 

Konyhariport rovatunkból

Hozzászólások

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Az oldal fenntartása és fejlesztése költséges, a hozzáférés mégis ingyenes. Kérjük, támogasd munkánkat, hogy a Bűvös Szakács továbbra is így működhessen és fejlődhessen. (Részletek itt, a támogatáshoz katt az alábbi gombra.)

Karizmatikus étel

Itt is követhet minket

7,142lájkolóTetszik
983követőKövetés
2,250feliratkozóFeliratkozás

Támogasson minket adója egy százalékával! A Magyar Gasztronómiai Egyesület adószáma: 18116375-2-41

Médiapartnereink

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről!

Ezt is ajánljuk még

Kiemelt cikkek

Könyvek (Webshop)

Támogasd a Bűvös Szakácsot!

Az oldal fenntartása és fejlesztése költséges, a hozzáférés mégis ingyenes. Kérjük, támogasd munkánkat, hogy a Bűvös Szakács továbbra is így működhessen és fejlődhessen.

Katt ide a részletekért!